>

Diensten

Wij stofferen bijna alle meubels zoals banken, fauteuilles, eetkamerstoelen, bedombouwen, voetenbankjes. Ook kunnen wij uw stoffering herstelling. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die wij leveren.

KLEDINGREPARATIE
U kunt bij ons terecht voor al uw kledingreparatie en herstelwerk. Wij hebben ervaring met de verwerking van allerlei stoffen onder andere: suède, bont en leer.

Voor grote en kleine opdrachten kunt u bij ons terecht, wij geven u graag gratis advies.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat spoedgevallen voorrang krijgen en snel klaar zijn.

WONINGTEXTIEL
Als de bekleding van uw bank of fauteuils versleten zijn of niet meer past bij het interieur, is er geen enkele reden om uw kostbare meubels bij het grof vuil te zetten. Wij geven uw bank of fauteuils graag een nieuwe look. U laat uw bank, fauteuil of stoel gewoon door één van onze vakmannen opnieuw bekleden.

Wij zijn de perfectionist op het gebied van textielonderhoud. Wij verzorgen alle woningtextiele bewerkingen, behalve gordijnen ook meubelovertrekken, tafelkleden, servetten, beddengoed etc. Wij denken graag met u mee en leveren maatwerk.

AUTOTEXTIEL
Eindelijk de auto die u altijd al had willen hebben, maar de bekleding bevalt u niet? Of is uw auto toe aan vervanging of reparatie van de bekleding? U bent bij ons op het juiste adres.

Met alle plezier helpen wij u met het zoeken van de juiste bekleding voor uw stoelen. Daar blijft het natuurlijk niet bij. De volgende stap is het stofferen van de stoelen met de stof die u heeft uitgekozen.

Onze collectie bestaat niet alleen maar uit stof. Wij bieden ook een ruime keuze aan leer om uw auto een sportievere look te geven.

Bezoekadres

Nieuwe Doelenstraat 23
6901 AR Zevenaar
info@oncu.nl

06 44 24 67 54

06 36 19 98 28

06 40 77 67 06